xe88 Hi ha un tros de pastís a la nevera | Albert Parareda Franquesa

Hi ha un tros de pastís a la nevera

Barcelona, Editorial Comanegra, 2013
Assaig: millorar les relacions. 170 pàgines.

Hi ha un tros de past’s a la n evera - Coberta_petit_taula

 

 

 

 

 

 

 

 

He observat que, quan m’altero i crido, és perquè tinc por d’alguna cosa. Quan més crido, més por tinc. Per això dic que l’agressivitat i la por són directament proporcionals.

Quan estic enfadat, el millor que puc fer és callar. Si em deixo arrossegar per les emocions que sento en aquells moments, l’únic que aconsegueixo és que els altres pateixin, que jo em senti malament i que tot empitjori.

Sé per experiència que, quan estic enrabiat, el que passa no és el més important, el més important en aquells moments és respirar. Callar i respirar lentament unes quantes vegades.

He comprovat que sóc responsable del que sento. Pensar que els altres tenen la culpa de com em sento jo, és un error. La vida s’ha encarregat d’ensenyar-me que, cada vegada que vaig de víctima, m’equivoco de ple.

 

 

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.