xe88 ECOSÍ 2014 | Albert Parareda Franquesa

ECOSÍ 2014

ecosiFIRA ECOSÍ 2014

Girona

Dissabte, 31 de maig

Sala 3 a les 12’00h.

Conferència-col·loqui

Albert Parareda Franquesa

L’ART DE MORIR SERENAMENT

 

QUINES COSES MÉS ESTRANYES PASSEN.

Els organitzadors de la fira ECOSÍ van tenir un petit lapsus: en el programa oficial apareixia que la meva xerrada es faria el 31 de maig al migdia i l’1 de juny a les quatre de la tarda. No podia ser. Repetir la mateixa xerrada sobre el morir dos dies seguits i la segona un diumenge a les quatre de la tarda era un error. A qui l’interessa parlar del morir un diumenge havent dinat?

Vam quedar amb l’organització que posaríem un rètol anunciant que la xerrada del diumenge se suspendria. El dissabte la sala era plena de gent i tot va anar molt bé. El diumenge, un xic abans de les 4, vaig anar a la sala que m’havien assignat a penjar el rètol dient que la xerrada s’havia suspès. Hi havia una senyora esperant. Vaig dir-li que la xerrada no es feia, però mentre parlàvem, arribà una parella i després una altra. Ja eren 5 i al cap d’un moment deu. En poca estona la sala va ser plena com el dissabte.  

 La vida de vegades em fa jugades com aquesta, que jo no controlo. En aquestes circumstàncies procuro confiar, ser flexible i deixar-me portar. Res no passa perquè sí. 

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.